Att tänka på innan du gör din beställning

Här kommer lite info om vad som kan vara bra att tänka på innan du gör din beställning. För att vi ska kunna göra en bra produkt och leverera i tid så behöver vi rätt förutsättningar från början. Behöver du hjälp med originalet så kan vi hjälpa till med det. Maila oss om du har några frågor, info@printsnabben.se
 

Tryckoriginal

Vi vill helst ha original i en tryckfärdig högupplöst pdf. Det går även bra med jpeg, gif, eller tif o.s.v. Är du osäker på vilket format du har så maila oss. 

Utfallande tryck eller ej utfallande tryck?

Utfallande tryck betyder att trycket går ända ut i kanten. Har du ett original med utfall så vill vi att det är ca 2-5 mm extra "utfall" som vi skär bort efter trycket.

Papperskvalité

Tänk igenom noga vilken typ av papper du vill ha på din trycksak. Vi har några olika papper i webbshopen, vill du ha något annat papper så maila oss för offert.
Obestruket papper är ett matt papper och bestruket/silkpapper har en lätt bestrykning som gör att bilderna får mer liv och djupare färger.

Om du vill ha adress på dina trycksaker?

Vi kan personifiera alla produkter som vi trycker. Det ingår i styckepriset, det enda som tillkommer är en redigeringsavgift. läs mer här.  Adressering
Vill du printa namnuppgifter så behöver vi en adressfil. Vi klarar i stort sett alla format men det vanligaste är excelfil eller en textfil med t.ex. tabseparering.